Uiteraard zijn wij ontzettend blij met alle partners en sponsoren die het Big Shots Basketball Camp mogelijk maken! Daarom stellen wij ze hieronder even aan jullie voor!

Landstede Sportcentrum

Landstede Groep is een onderwijsorganisatie met een gevarieerd aanbod voor jong en oud. Ze hebben oog voor elk individu en stimuleren de mogelijkheden om talenten zich te laten ontwikkelen. Dit doet Landstede mede door sporten op hoog niveau mogelijk te maken.
In Zwolle zitten daarom leerlingen op het Centre for Sports and Education naast basketballers ook leerlingen die voetballen, volleyballen, hockeyen, rugbyen, zwemmen, hippische sport, judo, tennis, waterpolo, tafeltennis, waterpollo, wielrennen, turnen en golfen.
Denk jij dat deze school iets voor jou is, zodat je je sportcarrière optimaal kunt combineren met je schoolopleiding? Kijk dan eens op de website van Landstede.

Het Landstede Sportcentrum biedt huisvesting aan topsport, breedtesport, onderwijs en zakelijke evenementen. In het hart van het complex bevindt het Theater van de Sport met ruimte voor 1.400 toeschouwers. Verder beschikt het sportcentrum over vijf sportzalen, een danszaal, fitnesscentrum, vier vergaderzalen, een sportcafé en de sfeervolle BusinessLounge. Als u op zoek bent naar een passende locatie voor uw sportevenement, zakelijke bijeenkomst, workshop of training, neem dan contact op met het Landstede Sportcentrum.

Schoonmaakbedrijf Oegstgeest

Schoonmaakbedrijf Oegstgeest heeft zich verbonden aan het Big Shots Basketball Camp als balsponsor voor het U15 en 15+ camp. Mede met hun hulp is het mogelijk om een top kwaliteitsbal te leveren aan alle deelnemers. Voor Mike Schilder is dit een fantastische ontwikkeling: “Bij de start van onze plannen hebben we voor onszelf criteria opgesteld waaraan het Big Shots Camp zou moeten voldoen. Dit zijn onder andere gebruik maken van de best mogelijke faciliteiten, werken met een groep enthousiaste trainers, een fijne sfeer creëren voor deelnemers om zich te kunnen ontwikkelen, goed en gezond eten verzorgen en de best mogelijke materialen gebruiken. Door de hulp van schoonmaakbedrijf Oegstgeest kunnen we alle deelnemers aan het U15 en 15+ camp nu voorzien van een prachtige leren bal! Daar zijn wij ontzettend blij mee!”

Schoonmaakbedrijf Oegstgeest is de specialist in het schoonmaken van bedrijven en particuliere klanten in Oegstgeest en omstreken. Dagelijkse bedrijfsschoonmaak, reguliere schoonmaak, vloeronderhoud, schoonmaak in flatgebouwen, een professioneel schoonmaakbedrijf voor woningen of particulieren is allemaal mogelijk bij dit familie bedrijf. Ze werken voor bedrijven en particulieren van Amsterdam tot Den Haag tot Rotterdam.