Gadi Kedar

De voormalig bondscoach van het Nederlands Team in de periode 2008 - 2011, Gadi Kedar, is één van de coaches op het Big Shots Basketball Camp. Gadi Kedar was voordat hij bondscoach was dertien jaar coach in de Israëlische eredivisie. Tijdens zijn bondscoachschap was hij ook verantwoordelijk voor de jeugdopleiding van Hapoel Jeruzalem, een topclub in Israël en Europa. Tegenwoordig is Gadi Kedar verantwoordelijk voor zijn eigen basketbalschool in de buurt van Jeruzalem, waar hij zo’n 250 spelers opleidt van U6 tot en met U18. Hij is afgestudeerd psycholoog en criminoloog en geeft les in de trainersopleiding in Israël.

Gadi Kedar komt nog jaarlijks naar Nederland met een deel van zijn jeugdopleiding om wedstrijden te spelen tegen Nederlandse clubs en selecties. Dit jaar komt hij met een aantal Israëlische jongeren deelnemen aan het Big Shots Basketball Camp!

Gadi komt nog steeds graag terug in Nederland waar hij 4 jaar lang bondscoach was: “Ik kom nog steeds elk jaar met een team uit mijn jeugdopleiding naar Nederland om wedstrijden in Nederland te spelen tegen leeftijdsgenoten. Elk jaar weer geniet ik van de fantastische faciliteiten in Nederland en de fantastische mensen die hier wonen. Ik heb een geweldige tijd gehad als bondscoach van het Nederlands Team en verheug me er op om dit camp te komen coachen. Het wordt een top camp!”