Floris Versteeg

Floris Versteeg (23) is geboren en opgegroeid in Amsterdam. De stad waar hij ook op zijn 8e is begonnen met basketballen.
Hij heeft de jeugdopleiding van Mosquito's Amsterdam doorlopen waarna hij op zijn 16e naar Gran Canaria is vertrokken voor de opleiding van Canarias Basketball Academy. 
Na twee seizoenen in Spanje vertrok Floris naar de Verenigde Staten voor een college-avontuur bij Cal State University Fullerton. Na 1 jaar in de USA keerde hij terug naar Nederland om aan te sluiten bij de hoofdmacht van Zorg en Zekerheid Leiden waar hij de afgelopen 4 jaar heeft gespeeld. Sinds dit seizoen speelt hij voor de Dutch Windmills uit Dordrecht. Floris heeft ook in verschillende U16, U18, en U20 Nederlandse teams gespeeld op de Europese Kampioenschappen.

Floris: "Ik heb zelf in mijn jeugd jarenlang deelgenomen aan basketball campen in de zomer. Ik heb daar altijd met heel veel plezier hard gewerkt om beter te worden. Ik vind het ontzettend leuk om deze zomer onderdeel te zijn van de coaching staf op het Big Shots Camp. Hopelijk maken we er een super leuke week van!"