Big Shots Mini Camp Rotterdam - 28 t/m 31 juli 2020

Op de Big Shots Mini Camps helpen we alle jonge basketballers en basketbalsters met hun eigen individuele ontwikkeling. Het Mini camp is voor alle deelnemers die basketballen op een lage basket. Gedurende het camp werken we aan fundamentals en skills. 

Daarnaast werken we bij het Big Shots Mini Camp veel aan de 1-1 fundamentals, omdat 1-1 misschien wel het belangrijkste onderdeel is in het basketbal. Hoe zorg je er voor dat je je tegenstander afstopt en hoe je je tegenstander kunt verslaan? De coaches, zelf spelers in de eredivisie, leren jou alle tips en tricks! Verder zullen we aandacht besteden aan 3x3 en 5vs5 competitie vormen.
We hopen dat elke deelnemer aan het einde camp met het gevoel naar huis gaat dat ze iets hebben geleerd en dat ze met meer vertrouwen 1-1 durven te spelen bij hun eigen team.


Locatie:
Sporthal Alexanderhal:
Sjanghailaan 275
3066 SJ Rotterdam

Hier vind je de routebeschrijving naar Sporthal Alexanderhal.

Als de huidige Corona maatregelen niet versoepeld worden, dan zal het Mini Camp plaatsvinden op de buitenvelden van de Müllerpier (hoek Sint-Jobsweg en Müllerkade). 

Coaches*:

Leon Williams
Lenno Witteveen


Dagprogramma:
Je wordt elke dag tussen 9.30 en 10.00 uur ontvangen in sporthal Alexanderhal. Je krijgt op de eerste dag een bal en de kleding van het Big Shots Basketbal Camp. De staf zal worden voorgesteld en vervolgens starten we met de warm-up en de oefeningen. Tussen de middag verzorgen we een lekkere lunch en zorgen we er voor dat we even tot rust kunnen komen. Aan het einde van de middag tussen 16.00 en 16.30 uur kunnen je ouders je weer ophalen!

Lunch:
De lunch wordt verzorgd door de organisatie. Als je eventuele dieetwensen of allergieën nog niet kenbaar hebt gemaakt op het inschrijfformulier, doe dit dan alsnog per email. Dan kunnen wij er rekening mee houden bij de lunch en/of snacks.

Kosten en inschrijven:
De kosten voor het Big Shots Mini Camp Rotterdam bedragen 160 euro. Als je je aanmeldt vóór 15 april 2020, dan betaal je 140 euro! 
Als jij wilt deelnemen aan het tofste en gezelligste basketball camp van Nederland zorg er dan voor dat je je aanmeldt via het inschrijfformulier op de website en de opgestuurde factuur betaalt. 
Als je twijfelt over de maat van je reversible, dan kan je hier een maattabel vinden.