Outdoor Mini Camps als voorlopig PLAN B door het Corona Virus

We leven in een rare tijd. Waar we de ene dag nog hopen dat een versoepeling van de maatregelen ons kansen geeft om toch een mooie basketbal zomer te organiseren, lijkt die hoop de volgende dag (bijna) te vervliegen.
Met de huidige maatregelen lijkt het ons namelijk vrijwel onmogelijk om de verschillende camps binnen in de sporthallen die wij hebben gereserveerd door te laten gaan. We zitten echter niet stil!! Achter de schermen wordt er via de sportbonden en NOC*NSF bij de politiek gelobbyd om de sporthallen voor jongeren toch weer open te stellen.

Naast de hoop die we houden op de opening van de sporthallen, zijn we ook druk aan het kijken naar de mogelijkheden die er zijn om binnen de huidige regelgeving en de protocollen toch nog leuke activiteiten voor jullie neer te zetten. Per gemeente zijn we namelijk aan het kijken naar mogelijkheden om op verschillende buitenpleintjes toch een camp neer te kunnen zetten. We hebben reeds meerdere geschikte locaties gevonden en in de komende week willen we per gemeente afspraken maken over de randvoorwaarden die zij stellen om op deze pleintjes basketbal training te kunnen en mogen geven.

Op dit moment zien wij daarin, door de huidige maatregelen, alleen een mogelijkheid voor de Mini Camps, omdat de kinderen t/m 12 jaar wel gezamenlijk mogen sporten. Mocht daar in de komende weken verandering in komen, kijken wij uiteraard ook naar de mogelijkheden voor iedereen die ouder is dan 12. We blijven in gesprek met de NBB, gemeentes, sporthallen en andere betrokken om te zien wat er in de komende periode eventueel verandert en of dat betekent dat er toch nog iets georganiseerd kan worden voor de U15 & 15+ camp deelnemers.

Wij vragen dus nog even jullie geduld. Mochten de camps niet door kunnen gaan, krijgt uiteraard iedereen zijn geld terug!!

Mochten er nog vragen zijn, neem dan gerust contact met ons op!